Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

MUCİZE UĞUR BÖCEĞİ VE KARA KEDİ’NİN MUHTEŞEM SAHNE ŞOVU M1 ADANA AVM’DE!

MUCİZE UĞUR BÖCEĞİ VE KARA KEDİ’NİN MUHTEŞEM SAHNE ŞOVU M1 ADANA AVM’DE!

- SENİN İÇİN EĞLENCE –

MUCIZE UGUR BÖCEGI VE KARA KEDI’NIN MUHTESEM SAHNE SOVU M1 ADANA AVM’DE!

 M1 Adana Avm’de gerçeklesen etkinlikte çocuklarin ilgiyle takip ettigi çizgi film ‘Mucize: Ugur Böcegi ile Kara Kedi’ çocuklar ile bulustu.

 M1 Adana AVM, çocuklara ve egitime verdigi önem ile birlikte çocuklari, onlar için hazirlanan birbirinden renkli etkinlikler ile bulusturmaya devam ediyor. M1 Adana AVM’ de gerçeklesen etkinlikte Ugur Böcegi ve Kara Kedi yeni maceralariyla çocuklara eglenceli dakikalar yasatti. Çocuklar, Ugur Böcegi ve Kara Kedi’nin onlar için hazirlamis oldugu sovu beklerken profesyonel dekor ve animatör ekibi ile oyunlar oynayip dans ettiler. Daha Sonra sahneye çikan Ugur Böcegi ve Kara Kedi çocuklarin neseli bakislari ile süper kahraman olmanin zorluklarindan ve yasadiklari maceralardan çocuklara müzik ve dans performansi ile birlikte gösteri düzenlediler. Çocuklarin yogun katilimi ile gerçeklesen etkinlik Ugur Böcegi ve Kara Kedi ile birlikte çektirmis olduklari hatira fotografi ile son buldu. Izleyenlerin begenisini toplayan gösteri 17 Agustos tarihinde basladi ve 25 Agustos tarihine kadar gerçeklesmeye devam edecek . Kurulan özel sahnede gerçeklesen sahne sovu, her gün 13:00,15:00,17:00 saatlerinde toplam üç seans olarak yapilmaya devam edecek. M1 Adana mobil uygulasini indiren ve onay kodunu gönderen tüm katilimcilar ücretsiz olarak etkinlige katilabilecek.

 

 

M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

Web sitesi : www.m1adana.com.tr



Anahtar Kelimeler: SENİN İÇİN EĞLENCE –
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu